despartitor Echipamente IT Refurbished despartitor Notebook-uri Tablete despartitor

» Notebook-uri Refurbished » Sisteme PC Refurbished » Imprimanta Refurbished » Multifunctionale Refurbished » Tablete

 

 

Termeni şi condiţii

 

Plasarea unei comenzi reprezintă acordul dumneavoastră de a apela la serviciile oferite de S.C. PISI-IT SEVICE S.R.L. şi, de asemenea, de a citi, de a înţelege şi a respecta „Termenii şi Condiţiile” ce vor fi expuse în ceea ce urmează:

 

* S.C. PISI-IT SEVICE S.R.L. nu va utiliza informaţiile furnizate de dumneavoastră decât în scopul pentru care acestea au fost introduse în baza noastră de date (efectuarea comenzilor), conform legilor în vigoare. De asemeni, aveţi posibilitatea de a şterge din această bază de date informaţiile furnizate.

 

* Toţi cei care au ales să beneficieze de serviciile oferite de S.C. PISI-IT SEVICE S.R.L. au obligaţia de a folosi date de e-mail, adrese, nume etc. corecte la data utilizării acestora.

 

* S.C. PISI-IT SEVICE S.R.L. îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clienţii.

 

* Preţurile, ofertele, situaţia stocului, specificaţiile şi imaginile pot fi schimbate fără o notificare prealabilă.

 

* Toate produsele sunt însoţite de factură şi certificat de garanţie.

 

* Discount-urile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative.

 

* Ofertele şi preţurile din comenzi sunt valabile maxim 48 ore.

 

* Pentru achiziţionarea produselor ce se aduc pe bază de comandă se poate solicita achitarea unui avans de cel puţin 30% din valoarea produsului.

 

* Livrarea produselor se poate face într-un interval minim de 2 ore şi maxim de 30 de zile, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (modalitate de plată, termen de livrare, stocuri, preţuri).

 

* Produsele comercializate prin intermediul www.biosserv.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însoţite de factură fiscală şi certificat de garanţie. Produsele BULK nu se livrează însoţite de accesorii (cabluri, mufe, adaptoare, şuruburi, CD-uri de instalare etc.).

 

* Conform O.G. Nr.25/2008 vă aducem la cunoştinţă faptul că ECOTAXA stabilită pentru pungile de tip sacoşă - banană, cu mâner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON/bucată şi va fi suportată de consumatorul final.

 

* Pierderea certificatului de garanţie sau a facturii duce la pierderea garanţiei. Ştergerea seriei (serial number S/N) parţială sau totală de pe produse duce de asemenea la pierderea garanţiei.

 

Echipa PISI-IT SEVICE vă mulţumeşte pentru alegerea făcută.

 

Producatori

Produse noi

Newsletter

  Termeni si conditii Harta site Contact  

Viziteaza magazinul BiosServ Computers pe ShopMania expresspaper.ro Smartbuy.ro - preturi si comparatii
WooW.ro Ingrijirea Copilului

Site realizat de BBSoft
Copyright © 2007-2024 PISI-IT SERVICE SRL